Recensies

Annet en Job van Weele

Nu de bouw van onze woning gereed is willen we je hartelijk bedanken én een groot compliment geven.

Aanloop
In de aanloop hebben we onze ideeën kenbaar gemaakt. Door een goede samenwerking met jou en de architect, heeft het verder vorm gekregen. Hoewel wij goed dachten te weten hoe we het wilde hebben, heeft de architect er door een kleine aanpassing een nog veel beter plan van gemaakt.

De bouwfase                                                                                                                                                              
Wij hebben met interesse en plezier de bouw gevolgd. Alles ging naar wens en vooral boven verwachting snel. We hebben maar liefst 2 maanden eerder de sleutel gekregen dan was gepland.  Zo zal het misschien niet altijd gaan, maar wij hebben er veel profijt van gehad.

Wij vinden het heel plezierig dat jullie ons zo nadrukkelijk bij de bouw hebben betrokken. Altijd waren we welkom op de bouwplaats om daar een kijkje te nemen.

Zo hebben we ons huis stap voor stap kunnen zien groeien. Als we eens iets zagen wat niet klopte werd het direct rechtgezet.

Wat we erg waarderen is jouw goede raad en de ideeën die je inbrengt.  Jouw flexibiliteit is heel groot, wij hadden nooit het gevoel dat we iets te veel vroegen of dat iets niet kon. Steeds heb je onze wensen naar de praktijk vertaalt.  Zo hebben wij o.a. een, speciaal voor ons gemaakte, “brievenbus glijbaan”. 

Er is zeer zorgvuldig gebouwd waarbij er steeds veel aandacht was voor de isolatie. Met 20 zonnepanelen op het dak kunnen we waarschijnlijk voldoende energie opwekken om in onze eigen behoefte te voorzien. Door het spoelen van de toiletten vanuit de regenwater-installatie blijft het drinkwater gebruik ook beperkt. Met deze woning dragen we zo ons steentje bij aan duurzaamheid.

Aanvullende werkzaamheden die we tijdens de bouw nog graag wilden, werden direct financieel  inzichtelijk gemaakt. Zo was het voor ons mogelijk om afgewogen keuzes maken en kwamen we later niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan.

Onderaannemers                                                                                                                                                  
De bedrijven waarmee je samenwerkt zijn bedrijven die mooie en kwalitatief goede materialen hebben. Daarbij ging alles niet altijd in één keer goed. Maar jij zorgde er voor dat het snel opgepakt werd en dat het in orde werd gemaakt.

Afronding                                                                                                                                                                           Onze hartelijke dank voor de wijze waarop je “ons” project hebt aangepakt.

Ook dank aan jouw team van mensen. Zij waren in weer en wind aan het werk. Soms nat van het zweet dan weer nat van de regen maar altijd druk bezig om er voor ons iets moois van te maken.

Wij hebben veel respect gekregen voor de bouwwereld. Wat komt er veel bij kijken om een huis vanuit niets tot iets moois te brengen. Je moet als aannemer enorm veel “ballen in de lucht houden” en jij kan dat!!

Annet en Job van Weele
 

Frans en Mina Lindhout

Mannee Goes

Het moet nog een jaar worden voordat wij elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Vanaf het eerste contact voelde het goed. Alles wat je beloofde heb je boven verwachting waar gemaakt. Je hebt nooit enige druk op ons gelegd, integendeel je raade ons aan om goed over de zaken na te denken en geen overhaaste beslissingen te nemen.

Je gaf duidelijke informatie over het te gaan traject en ook duidelijke informatie over de te verwachten kosten.

Ook toen de bouw was begonnen beloofde je geen gouden bergen maar was je reëel in je verwachtingen.  11 maart gingen de heipalen in de grond en de oplevertermijn stond gepland op 15 september. Wat er ook gebeurde, je bleef kalm en als er al eens iets niet helemaal goed ging sprak je steeds de zelfde woorden “Het is mijn probleem en ik los het op.” Je beloofde het niet alleen maar je hield je ook aan je belofte. Super vonden wij dat.

In plaats van 15 september leverde je onze nieuwe woning aan de Karremansweidjes 49, te 4464 JG Goes al op 24 juli aan ons op. Inmiddels wonen we al weer ruim 2 weken naar volle tevredenheid. Een enkel klein puntje dat er nog restte werd geruisloos geregeld en ook de ruimte en de kwaliteit van de woning overtreft ver onze verwachting.

Ik heb nooit kunnen geloven dat het mogelijk was om in zo’n goede sfeer en zonder één enkele vervelende ervaring een huis te (laten) bouwen.

Deze dank geldt ook je vrouw op het kantoor en Jordy die ook altijd een vriendelijk woord hadden en dezelfde goede service leverden.

Ook het personeel dat aan ons huis werkte was altijd even vriendelijk en stond ook altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. 

Nogmaals hartelijk dank

J. Baaijens

Mannee Goes
Aannemingsbedrijf Deurloo is een aannemer waar uitstekend mee is samen te werken. Hij bouwde voor ons een schitterende patio woning in de wijk Mannee in Goes. De onderlinge verstandhouding was vriendschappelijk en wij waardeerden de grote vakkennis van deze ondernemer en zijn zoon.